Cum primesc?

Produsele  vor fi livrate prin curier rapid, in toata tara (zonele acoperite de Fan Courier si Same Day Curier). Transportul este GRATUIT prin curier rapid in conditiile in care valoarea totala a achizitiei depaseste 500 lei. In cazul in care valoarea cumparaturilor este mai mica decat suma amintita, costul transportului este este calculat automat in pagina de cos.  Pentru detalii va rog sa luati legatura cu departamentul Relatii cu clientii la telefon 0724.044.222 sau 0724.008.080.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, la usa dumneavoastra,  in 48- 72 de ore . Nu necesita deplasarea dumneavoastra, produsele fiind livrate la usa dumneavoastra. Veti fi instiintat la telefonul de la care ati facut comanda despre momentul livrarii.

In cazul in care produsul dorit apare pe site ca indisponibil, va rugam sa luati legatura cu noi pentru mai multe detalii. Produsele se livreaza de regula in termen de 2-4 zile lucratoare de la primirea si verificarea comenzii, in functie de stocul disponibil

Comenzile facute de vineri dupa ora 10 cat si cele facute sambata sau duminica vor fi expediate luni.