Descriere
Boabe de cacao coapte sunt dedicate celor care apreciaza deliciile intense, gustul pur de ciocolata. Aceste boabe de cacao pot fi servite in combinatie cu fructe proaspete, nuci, seminte sau iaurt.
Bogate in fier, zinc, crom, magneziu si vitaminele B, C si E, boabele de cacao au proprietati antioxidante puternice si stimuleaza eliberarea serotoninei si a endorfinelor din organism, care induc o stare de buna dispozitie.
Beneficiile boabelor de cacao
- Ajuta la detoxifierea organismului prin conţinutul de magneziu care alcalinizeaza organismul
- Efect pozitiv asupra chimiei creierului si afrodisiac, datorita serotoninei numita si „hormonul fericirii“
- Fara zahar si fara gluten
- Fibrele si proteina din boabele de cacao coapte sau miezul de boabe contribuie la mentinerea greutatii corporale normale prin incetinirea procesului de digestie si oferind senzatie de satietate pentru o perioada mai lunga de timp.
Valori nutritionale/100 g
Valoare energetica: 566 Kcal
Proteine : 13,50 g
Grasimi din care: 38,79 g
-acizi grasi saturati : 23,2 g
Glucide (inclusiv fibre) : 40,65 g
Datele oferite in prezenta descriere au caracter strict informativ, nu pot fi considerate consiliere medicala si nu inlocuiesc consultul medical de specialitate sau tratamente prescrise de personal medical autorizat.
Gabriela (proprietar verificat) –
Ambalat excelent!
Costel (proprietar verificat) –
Merita banii!
Alina (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.
Adrian (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.