Gelatina alimentara granule 100 Bloom

(4 recenzii de la clienți)

65.00 lei

Gelatina este o proteina naturala pura, produsa prin hidroliza partiala a colagenului, fara grasimi, colesterol sau carbohidrati. Gelatina se prezinta sub forma de granule sau pudra, uscata, de culoare alb galbui, fara gust sau miros, lipsita de aditivi sau conservanti si fara potential alergenic.

12 în stoc

Daca vei cumpara acest produs vei castiga 65 Puncte care pot fi rascumparate 0.65 lei!

Descriere

Gelatina alimentara este o proteina naturala pura, produsa prin hidroliza partiala a colagenului, fara grasimi, colesterol sau carbohidrati. Gelatina alimentara se prezinta sub forma de granule sau pudra, uscata, de culoare alb galbui, fara gust sau miros, lipsita de aditivi sau conservanti si fara potential alergenic. Gelatina are in compozitie 84-90% proteine, 1-2% saruri minerale si intre 8-15% apa.

Ce este gelatina alimentara 100 Bloom?

Gelatina este un hidrocoloid, un ingredient alimentar fara clasificare E –„clean label”, cu proprietati functionale unice. Astfel gelatina este capabila sa formeze solutii clare, transparente, care gelifica cand sunt racite si se topesc cand sunt reincalzite (geluri termoreversibile). Gelatina are capacitatea de a forma emulsii si spume. Poate forma pelicule pe suprafete, poate absorbi cantitati mari de lichide si poate functiona ca substanta de tampon, fiind in acelasi timp un excelent liant, adeziv si stabilizator.

Caracteristici gelatina alimentara 100 Bloom:

Cu toate acestea, nu toate gelatinele sunt egale. Cea mai importanta caracteristica a unui tip de gelatina este puterea sa de gelifiere, care este definita de valoarea sa „bloom”. (Conform metodei definite de omul de știință american, Oscar T. Bloom, proprietățile de gelifiere ale gelatinei sunt descrise în grame Bloom. (fermitatea unui gel de 6,66% după 17 ore de depozitare la 10 °C). Ele depind de timpul si temperatura de gelifiere, de temperatura de topire a gelatinei si de vascozitate. Valoarea bloom pentru gelatina comerciala se situeaza intre 60 si 300 Bloom.
Alte caracteristici importante ale diverselor tipuri de gelatina sunt: vascozitatea, culoarea, claritatea, capacitatea de spumare, timpul si temperatura necesare pentru formarea/topirea gelului, dimensiunea particulelor si valoarea pH- ului. Toate aceste caracteristici trebuiesc avute in vederea pentru a beneficia de rezultate perfecte si un termen de valabilitate cat mai mare al produsului finit.

Utilizari

Gelatina este utilizata in aplicatii numeroase si diverse, variind de la prepararea unei game largi de produse alimentare (dulciuri, mezeluri, lactate, bauturi nealcolice, vinificatie), farmaceutice, suplimente nutritionale, la utilizarea in industria mobilei, fabricarea benzilor adezive si a chibriturilor, in constructii – in restaurarea cladirilor, teste balistice, etc.

Valori nutritionale pentru 100 g

Valoare energetica:  340 kcal. / 1445 kJoule
Umiditate: max. 15%
Grasimi: 0
Carbohidrati: 0
Proteine: aprox 85%
Sodium: max 0.5%

Tara de origine:  Olanda
Contine: gelatina bloom 100 – tip A (obtinuta din piele de porc), grad alimentar.
Ambalaj:  punga ziplock . Cantitate neta: 1 kg.  e
Depozitare: pastreaza in ambalaj etans, intr-un loc racoros si uscat, ferit de alte produse cu mirosuri caracteristice.
Valabilitate : Pana la 24 luni, in conditiile de pastrare mentionate mai sus. Vezi data inscrisa pe ambalaj.

Informații suplimentare

Greutate 1.1 kg
Brand

Top Spice

Tara de origine

Olanda

Cantitatea neta

1 kg

Tip ambalaj

Punga sigilata

Depozitare

Pastreaza in recipient etans, intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Valabilitate

Pana la 24 luni, in conditiile de pastrare mentionate mai sus. Vezi data inscrisa pe ambalaj.

4 recenzii pentru Gelatina alimentara granule 100 Bloom

  1. Barbu (proprietar verificat)

    Serviciu excelent.

  2. Claudiu (proprietar verificat)

    Serviciu excelent.

  3. Petre (proprietar verificat)

    Livrare rapida!

  4. Dan (proprietar verificat)

    Calitate buna. Recomand.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *