Descriere
Rozmarinul uscat este folosit in mod traditional pentru a condimenta sosuri de carne sau rosii in bucataria italiana.
Este un ingredient esential pentru a gati o pulpa de miel. Rozmarinul uscat este, de asemenea, minunat pe painea focaccia.
Rozmarinul este folosit, de asemeni, in retete pentru marinate, peste la cuptor, orez, oua, galuste, supe si dresing-uri de salata.
Gust si aroma: amar sau astringent, dulce, cald si pamantos
Datele oferite in prezenta descriere au caracter strict informativ, nu pot fi considerate consiliere medicala si nu inlocuiesc consultul medical de specialitate sau tratamente prescrise de personal medical autorizat.
Aurel (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.
Costea (proprietar verificat) –
Merita banii!
Anca (proprietar verificat) –
Calitate buna. Recomand.
Ana-Maria (proprietar verificat) –
Merita banii!
Ernest (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.
Eugenia (proprietar verificat) –
Ambalat excelent!
Argesanu (proprietar verificat) –
Ambalat excelent!
Ciprian (proprietar verificat) –
Livrare rapida!
Barbu (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.
Oana (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.
Florin (proprietar verificat) –
Ambalat excelent!
Bela (proprietar verificat) –
Livrare rapida!
Stefan (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.
Casian (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.
Costel (proprietar verificat) –
Ambalat excelent!
Anca (proprietar verificat) –
Merita banii!
Elena (proprietar verificat) –
Serviciu excelent.