Puncte Bonus

O SIMPLA ACHIZITIE? NU, O LEGATURA PE TERMEN LUNG!

Prioritatea noastra nr. 1 la Top Spice a fost intotdeauna ca fiecare client sa fie multumit. Stim ca achizitia este doar un rezultat al faptului ca facem lucrurile bine si nu un scop in sine pentru noi. Legaturile durabile si increderea se construiesc in timp. De aceea dorim sa ai cat mai multe beneficii sa ramai alaturi de noi pe termen lung si sa te recompensam pentru aceasta alegere.

In ce consta, de fapt, Programul Puncte Bonus? In avantaje de care te bucuri pentru ca ai devenit client Top Spice. De la reduceri de preturi, acumulare de puncte cu care poti sa achiti viitoarele tale comenzi, am conceput un program care sa te motiveze sa ramai cu noi si sa te simti apreciat pentru deciziile luate.

Punctele Bonus

Castigi puncte la fiecare achizitie! Ori de cate ori cumperi de la Top Spice, valoarea comenzilor se contabilizeaza in contul tau si se transforma in puncte bonus, pe care ulterior le poti folosi la achitarea unor noi comenzi. Acestea vor fi valabile dupa finalizarea comenzii.

Cum functioneaza?

Pentru a beneficia de puncte bonus trebuie sa iti faci cont de client in momentul finalizarii comenzii (daca esti client nou). Clientii existenti (care au deja cont facut) beneficiaza de aceste puncte.
Toate produsele beneficiaza de puncte bonus, care se adauga in contul tau de client in momentul finalizarii comenzii.
Vrem sa facem lucurile usor de inteles, de aceea am creat un sistem foarte simplu. Fiecare leu inseamna 1 punct. Daca ai achitat o comanda de 100 de lei, inseamna ca ai obtinut 100 de puncte. 100 de puncte valoreaza 1 leu. Poti vizualiza oricand numarul punctelor bonus in contul tau de client.

La ce poti folosi punctele bonus?

De ce merita sa te intereseze punctele bonus? Pentru utilitatea lor. Punctele bonus se pot folosi pentru a plati partial sau integral comenzile la Top Spice.
Imediat ce ai in cont puncte in valoare de minim 1 leu (100 puncte), le poti folosi pentru a plati partial sau integral o noua comanda plasata prin site.
Pentru a putea folosi punctele bonus intr-o comanda, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim 50 de lei.

Alte informatii utile despre puncte bonus

Valabilitatea punctelor bonus aferente unei comenzi este de 2 luni din momentul procesarii comenzii.
Punctele aferente comenzilor vor fi afisate in detaliile contului tau.
Punctele bonus folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care finalizezi comanda aferenta acesteia.
Dacă utilizați cupoane, valoarea acestora va fi eliminată din totalul coșului și, prin urmare, punctele câștigate vor fi reduse. Deci nu folositi cupoane impreuna cu puncte bonus!
Daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte bonus, acestea iti vor fi returnate in cont.
Daca anulezi o comanda, punctele pe care urma sa le primesti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate
Spor la cumparaturi !