Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.   topspice.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de Bio Natural Aliment s.r.l., numar de inregistrare  Reg. Com. J23/3378/21.11.2014, CUI: RO30702201.

LEGATURI

topspice.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

RASPUNDEREA CU PRIVIRE LA GAZDUIRE/BROWSER

Platforma/siteul topspice.ro este gazduit de serverele unei terte societati comerciale. topspice.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. topspice.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru utilizarea ingredientealimentare.ro .

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de  topspice.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
topspice.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.
Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

RESPONSABILITATI

In cazul indisponibilitatii unui produs in stocul topspice.ro , din cauza lipsei lui in oferta curenta a reprezentantului/producatorului, topspice.ro isi asuma obligatia de a informa consumatorul despre lipsa acestuia in termen de 5 zile, iar in cazul in care plata s-a efectuat in avans sa ramburseze suma incasata in maxim 30 de zile, precum si dreptul de a propune consumatorului un produs similar.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie sau de conformitate original emis de furnizorul nostru si de aviz de expediere sau factura fiscala.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei  topspice.ro fata de orice consumator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de  topspice.ro de la acest consumator. Dupa expediere, consumatorul poate restitui produsul si solicita rambursarea sumelor platite conform legislatiei in vigoare.

PRETUL

Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in RON (lei noi) cu T.V.A. inclus.

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 48 ore si 72 ore din momentul inregistrarii comenzii pe site. In conditii speciale  topspice.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este acela afisat in cosul de cumparaturi la finalizarea comenzii.  topspice.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la bionatural.aliment@gmail.com .
Produsele  vor fi livrate prin curier rapid, in toata tara (zonele acoperite de Fan Courier si Same Day Curier). Transportul este GRATUIT prin curier rapid in conditiile in care valoarea totala a achizitiei depaseste 500 lei. In cazul in care valoarea cumparaturilor este mai mica decat suma amintita, costul transportului este de 20 lei prin curierat rapid, pret valabil pentru zonele principale acoperite de curier. Pentru localitati aflate in afara zonei de acoperire a curierului se percep taxe suplimentare/ km de minim 25 lei. Pentru detalii va rog sa luati legatura cu departamentul Relatii cu clientii la telefon 0724.044.222 sau 0724.008.080.

MODALITATI DE PLATA

topspice.ro accepta urmatoarele modalitati de plata:

  • Ramburs – numerar la curier, la primirea coletului;
  • Plata securizata cu card.

Din meniu aveti posibilitatea sa alegeti modalitatea de plata dorita.

POLITICA RETUR 

Produsele achizitionate la distanta: Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email bionatural.aliment@gmail.com . Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

topspice.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor modificate.

Produsele cu lipsa de conformitate:

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Produsul poate fi inlocuit cu unul de o valoare mai mare, prin plata diferentei, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de topspice.ro .

Produsele defecte

Daca produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite pe loc cu un produs functional cu conditia notificarii in scris in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului.

In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.

Cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre topspice.ro .

Daca notificarea se va face in termenul de 48 de ore, produsele se supun conditiilor generale de garantie.

CONDITII LEGALE 

topspice.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE 

Orice conflict aparut intre ingredientealimentare.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.topspice.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea in magazinul virtual topspice.ro